Om oss

Vi är ett flexibelt service-företag som kan erbjuda och tillgodose olika behov och budget!

VÅR HISTORIA​

Vi är stolta över att erbjuda genomgående höga krav på våra hem och kommersiella städtjänster och det är därför vi har en nöjd-kund garanti. Dust & Shine är inte som alla andra städfirmor, utan vi ser till att dina individuella städbehov tillgodoses, oavsett om det gäller veckostädning eller vid ett enstaka tillfälle. Vi förstår att varje hem och kundbehov är olika, så vi ser till att vi har en flexibel och kostnadseffektiv tjänst för att passa alla behov.

Vi levererar sällsynt hög kvalitet och service, ställer höga krav på oss själva. Med en mycket anpassningsbar inställning, optimerar vi produktiviteten och översätter detta i praktiken i våra omfattande tjänster. Genom en egen utbildad personal och många års erfarenhet kan vi säkerställa ett väl utfört arbete av både bostäder och kommersiella företag

Värderingar

Våra värderingar är det som driver våra handlingar och vårt ledarskap. De återspeglar vad som är av betydelse för vårt företag och inspirerar våra medarbetare att utföra ett meningsfullt arbete för våra kunder varje dag. Vi är stolta över att utföra service med ett varierat utbud av kunder från olika bakgrunder och att bygga långsiktiga kundrelationer. Detta gör oss pålitliga och driftsäkra tillfredsställande.

Vårt uppdrag

Att ge en mer än vanlig grad av kvalitet genom innovation, integritet och en framåtblickande strategi för bostäder, kommersiella och industriella, service som är rimligt prissatt och levereras med inställningen att våra kunder är av stor betydelse.

Vår vision

Att vara bland de ledande och dominerande städfirmorna. I kombination med vår professionalism vill vi även säkerställa att våra kunder får kvalitet och förstklassig service.