Fönsterputsning

Fönsterputsning

Dust & Shine tar hand om alla typer av fönster, var dom än sitter och våra fönsterputsare har den erfarenhet och kompetens som krävs.

Vi erbjuder alltid fasta priser för fönsterputsning, oavsett om det gäller privat eller företag.

OBS: Tänk på att ta bort möbler/blommor/prydnadssaker mm som står framför fönstern innan fönsterputsaren kommer

Saker att göra innan vi kommer till er!

  •   Ange hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för at vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.

  • Därefter väljer du en tid som passar. Du anger om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till vårt kontor.

  • Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.

  • För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.

  •  Ange om du vill ha fönsterkarmarna tvättade också så fixar vi det mot en tilläggskostnad

adult-cleaning-flora-713297