Tips > Städprodukt

Vad är en städprodukt?

En städprodukt är en blandning av särskilda ämnen som används för att ta bort smuts och fläckar från en yta och för att återställa ytan till dess ursprungliga skick.

Städprodukten används för att ta bort oönskade föroreningar smuts från en yta.

Städning spelar en viktig roll i vårt dagliga liv, det är en viktig folkhälsofaktor för konsumenter.

Att hålla ytor rena och fria från smuts bidrar inte bara till att minska möjligheterna för spridning av bakterier, men bidrar till en ren miljö en längre hälsosam livs.

Självklart använder vi oss bara av miljögodkända rengöringsmedel. Det är ett ställningstagande inte bara för Malmö och den vackra natur som omger staden, utan också för våra kunder som har rätt att slippa kemikalier och andra otrevligheter som inte hör hemma vid en hemstädning.

Ett lösningsmedel är ett ämne som upplöser, upphäver eller utvinner andra material, oftast utan att kemiskt förändra antingen lösningsmeda eller andra material.

Till exempel, är vatten det vanligaste lösningsmedlet – det kallas “universella lösningsmedlet” eftersom de flesta material löser sig i vatten till en viss grad.

Du har sett att vatten fungerar som ett lösningsmedel, har du någonsin sett socker eller salt upplösas när det blandas med vatten?

Men när det gäller städning, är vatten inte alltid tillräckligt. Oljiga, fettfläckar löser sig inte så lätt i vanligt vatten. Det är när andra lösningsmedel tillsätts prestandan förbättras.

Vissa lösningsmedel, såsom kortkedjiga alkoholer och glykoletrar, upplöses lätt i vatten, då skapas en vatten-baserad lösning som effektivt tränger och bryter ner oljig smuts.

Lösningsmedel spelar en viktig roll i reningsprocessen. De bryter upp / tarbort och upplöser fläckar från en hård yta/material, för att förhindra smutsiga rester att återvända på din nyligen tvättade ytor. Lösningsmedel förekommer i många vanliga rengöringsprodukter, inklusive: kök, badrum, toalett och golvpolish. Lösningsmedlen i hushållens städning bidrar till att göra, duschar, toaletter, baljor, mattor och andra hushållsartiklar rena.  Vi använder oss bara av miljögodkända städmedel.

“Grön” är en färg. Fråga våra barn, det är vad du får när man blandar de primära färger, blått och gult.

“Grön” betyder helt enkelt något bättre för miljön. Nu, för att definiera Grön städning måste vi förstå vad är “Bättre för miljön?”

Miljön är en stor plats – lika stor som planeten. “Grön” betyder säkert för oss och varje levande ting: ja! Tillverkatav växter och inte olja? Biologiskt nedbrytbar? Bra för luften? Inga carcinogener? Mindre avfall? Energihushållning? Vattenbesparing? Hållbara ingredienser?

Lösningsmedel hjälper (available to Med desinfektionsmedes) uppgifter genom att sänka ytspänningen. Denna funktion, som abetar med andra ingredienser i produkten, hjälper desinfektionsmedlet att komma i in skrymslen och vrår i hem. Effektiva för att minska bakterier.

En annan fördel med lösningsmedel är produktens stabilitet. Stabil städningprodukt innebär att förstå. Lösningsmedel förhindra separation, vilket är en viktig-funktion för att ge produkter längre hållbarhet.

Lösningsmedel är i sv mängd olika hem städningsprodukter för att förbättra städningseffektiviteten and göra fåll bade lättare att städning and mer hygieniskt.

Effektiviteten av/lösningsmedel i städning hjälper oss att tå renare, vackrare hem och kontor.

Lösningsmedel förekommer i många vanliga rengöringsprodukter, inklusive: kök, badrum, toalett och golvpolish.

Lösningsmedlen i hushållens städning bidrar till att göra, duschar, toaletter, baljor, mattor och andra hushållsartiklar rena. 

Vi använder oss bara av miljögodkända städmedel.